2008. június 16., hétfő

2008: A hónalj éve

Szenteljük ezt az évet a hónaljnak. Csodálatos testrész rengeteg lehetőséggel és mi mégsem szentelünk neki elég figyelmet.
Nyáron a tömegközlekedés nem lenne az igazi ha nem szaglana a sok hónalj és nem csöpögne az izzadság a vállunkra hűsítés képpen. És még az ellenkező nemet is le tudjuk venni a lábáról egy erőteljesebb aroma megszellőztetésével.
Legyen hát ez az év a hónaljé. Hagyjuk had illatozzon. Érezze magát jól. Legyünk természetesek. Ünnepeljük egész évben, - főleg nyáron - hogy megadatott nekünk embereknek a hónalj és annak csodái.

Köszönöm Dávidnak, hogy felhívta a figyelmem eme testrész fontosságára informatív és érdekfeszítő kiselőadásában.
HÓNALJ!

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

üm.. Zsömi.. csak azt szeretném mondani, hogy ha eszerint szeretnél élni idén.. akkor őőő.. szólj kérlek előre.. mert akkor eltömítem a nózim a talikra és a melóra.. :)))))

Szulamit írta...

Nem érted a lényeget kedves Sali. A lényeg ugyanis pont az, hogy nem tudsz fölkészülni a hónalj támadására. Nem tudhatod mikor néz majd farkasszemet veled egy izzadtságtól csöpögő hónaljkutya. És ha már így áll a helyzet, akkor ne hagyjuk mgunkat! Vágjunk vissza hatványozott erőkkel! HÓNALJ!